Recherches de chimie et de physiologie appliquées à...

Enllaç persistent
MARCXML Dublin Core RDF MODS Cita bibliográfica BibTeX SWAP METS Linked Open Data / EDM 5.2.8
 
Llibres Llibre imprès Recherches de chimie et de physiologie appliquées à l'agriculture : II. Contribution à la chimie et à la physiologie... (1889) - Petermann, A.     Còpia digital  - PDF - Se abrirá una ventana nueva

Secció: Llibre imprès

Títol: Recherches de chimie et de physiologie appliquées à l'agriculture : II. Contribution à la chimie et à la physiologie de la betterave à sucre / par A. Petermann

Publicació: Bruxelles : M. Hayez, 1889

Descripció física: 59 p. ; 21 cm

Materia / geográfico / evento: Azúcar-Fisiología Icono con lupa

CDU: 631.8

Tipus de publicació: Llibres Llibres

Derechos: CC BY. Esta licencia permite utilizar las obras siempre que se mencione la fuente de procedencia: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Otros temas relacionados:
Fisiología Icono con lupa
Azúcar Icono con lupa

Exemplars:

Centre d'Investigació i Tecnologia Agroalimentària d'Aragó — Signatura: 4049(1-10)

Còpia digital Còpia digital
 - PDF - Se abrirá una ventana nueva - PDF